Henk Hoek

Henk Hoek

1996

Start studie tandheelkunde

Na opgegroeid te zijn in Veenendaal begon tandarts Hoek zijn studie Tandheelkunde in 1996 aan het Academisch Centrum Tandheelkunde Amsterdam.
2002

Afgestudeerd

2002

Millitair-tandarts bij de Koninklijke Landmacht

4 Jarig beroeps bepaalde tijd contract bij de Koninklijke Landmacht. In die periode uitgezonden naar Bosnië en Pakistan.
2003

12 maanden aanvullende opleiding chirurgische verrichtingen

Onderdeel van het contract met Defensie was een 1 jarige aanvullende scholing op de afdeling mond-kaakchirurgie van het Radboud UMCN.
2006

Praktijk tandarts Hein Kremer overgenomen

Na de overname van de praktijk is deze meer dan 12 jaar voorgezet aan de Arnhemseweg 18 te Ede onder de naam 'Tandheelkunde Hoek'; vanaf de samenwerking met tandarts W.G.J. van der Sluijs, werd de praktijknaam 'AW18'.
2008

Start aanvullende opleidingen en cursussen tandheelkundige implantaten

Sinds 2008 heeft tandarts Hoek veel ervaring opgedaan met het plaatsen van implantaten. Jaarlijks worden tientallen patiënten behandeld met implantaten in deze praktijk.
2020

Start de TandheelkundeHoek

Het pand aan Parkweg 81A wordt in april 2020 aangekocht van Roke Decor en verbouwd tot tandartspraktijk. De praktijken van tandartsen Kwant en van der Aa worden opgenomen in de praktijk. De praktijk wordt hiermee één van de grootste praktijken van Ede.

Beoordelingswebsites