Verhuizen

De praktijken van tandartsen Henk Hoek, Wouter Kwant en Peter van der Aa gaan samen verder onder de naam “De TandheelkundeHoek”. Onze praktijken zullen gezamenlijk verhuizen naar onze prachtige nieuwe locatie aan de Parkweg 81A in Ede.

Op deze mooie plek wordt op dit moment hard gewerkt aan een praktijk met 5 behandelkamers. Tandartsen, mondhygiënisten en preventie-assistenten zullen daar vanaf medio zomer 2020 voor u klaar staan om samen met u te zorgen voor een gezonde mond en een sterk gebit.

Verhuizen

Inmiddels heeft u vast wel gehoord dat er grote veranderingen op stapel staan voor onze praktijk:

De praktijken van tandartsen Henk Hoek, Wouter Kwant en Peter van der Aa gaan samen verder onder de naam De TandheelkundeHoek.  Onze praktijken zullen gezamenlijk verhuizen naar onze prachtige nieuwe locatie aan de Parkweg 81A in Ede.

Op deze mooie plek wordt op dit moment hard gewerkt aan een praktijk met 5 behandelkamers. Tandartsen, mondhygiënisten en preventie-assistenten zullen daar vanaf medio zomer 2020 voor u klaar staan om samen met u te zorgen voor een gezonde mond en een sterk gebit.

Tandartsen Wouter Kwant en Peter van der Aa zullen allebei over een aantal jaren met pensioen gaan. Gelukkig zullen zij de komende jaren nog volledig aanwezig zijn om u de zorg te geven die u van hen gewend bent. In de komende jaren zullen we op zoek gaan naar tandartsen aan wie wij de zorg voor uw mond ook kunnen toevertrouwen.

De nieuwe praktijk ligt aan het Spindop-plein, in het pand waar voorheen Roke decor gevestigd was. Dit is een gezellig levendig winkelcentrum met onder andere een Jumbo, Lidl, Kruidvat, bloemist en lunchroom. Parkeren kan heel gemakkelijk rondom het plein in de straat en op het parkeerterrein Hoog Maanen; dit is gratis met een maximale duur van 2 uur.

De praktijk zal bekend staan onder de naam “De TandheelkundeHoek”. Tandheelkunde Hoek was al de naam van de praktijk van tandarts Hoek voordat die opging in AW18 aan de Arnhemseweg te Ede. In dit mooi op een ‘Hoek’ gelegen pand aan de Parkweg krijgt de oude naam een extra invulling.

Wij gaan ons inspannen om op de Parkweg een uitstekend tandheelkundig team voor u te zijn. Veel aandacht voor goede basale tandheelkunde, kwalitatief werk dat lang meegaat, en veel aandacht voor het voorkomen van problemen. Solide oplossingen die vooral niet nodeloos ingewikkeld moeten zijn. Eerlijk advies is ook belangrijk om te noemen: uw belang staat altijd voorop!

Nadat de verhuizing een feit is (vermoedelijk medio zomer 2020, u krijgt hierover ter zijner tijd nader bericht) blijven uw afspraken die gemaakt zijn op de vorige locaties ongewijzigd staan. U zult worden geholpen door uw eigen tandarts.

Wij zijn enthousiast om als een groter team samen te starten op de Parkweg. Wij hopen u daar te zien en de goede relatie met u voort te zetten.

Met vriendelijke groet,

Henk Hoek, Wouter Kwant en Peter van der Aa, tandartsen

Deel dit bericht