COMPLEET AANBOD

In onze praktijk kunt u terecht voor behandelingen uit alle deelgebieden van de tandheelkunde. De praktijk is recent volledig vernieuwd en voldoet aan de laatste hygiëne normen. U wordt ontvangen in een gemoedelijke sfeer waarin niets moet maar heel veel kan. Wij staan u graag met raad en advies bij om uw tandheelkundige wensen te realiseren op een zo prettig mogelijke manier.

Esthetische/Cosmetische Tandheelkunde

Iedereen wil een stralende lach. We kunnen hierin veel voor u betekenen. Vraag naar de mogelijkheden!

Aanslag & Tandsteen

Wij krijgen veel vragen over bleken. Maar wist u dat grondige gebitsreiniging al heel veel kan doen? Bezoekt u hiervoor ook onze mondhygienist of preventie-assistent.

Tandrot & Gaatjes

Tandrot is van oudsher de meest voorkomende en destructieve aandoening van het gebit. Tegenwoordig weten we dat tandrot een ziekte is waarvan je kan genezen. Wij kunnen uiteraard de gaatjes in uw gebit herstellen. Het belangrijkste is echter dat de tandrot wordt genezen met de juiste voeding en mondhygiëne-adviezen.

Afgebroken gebitselementen

Breuk van tanden, kiezen of restauraties kunnen bijna altijd weer hersteld worden.

Kiespijn

Kies- of tandpijn kent verschillende oorzaken. Middels een onderzoek kunnen we een diagnose stellen en u een passende behandeling aanbieden.

Parodontitis

Parodontitis is een veel voorkomende ziekte van het tandvlees in combinatie met het tandkasbot. Tandkasbot gaat verloren en de tanden en kiezen gaan uiteindelijk los staan. Vaak merkt de patient nauwelijks dat hij hier last van heeft. Wij kunnen deze aandoening, vaak in samenwerking met onze mondhygienisten, behandelen.

Onderbroken tandboog

We kunnen uw lach herstellen door het vervangen van uw verloren tanden of kiezen middels een implantaat, een brug of een goed passende uitneembare oplossing.

Angst voor de tandarts

Angst voor de tandarts komt nog heel veel voor. Wij hebben veel angstige patiënten begeleid naar een meer ontspannen gevoel bij de tandarts.

Algemene Tandheelkunde

Cosmetische Tandheelkunde

Restoratieve Tandheelkunde

Spoedeisende Tandheelkunde

IS ER EEN NOODGEVAL?

Wij Zijn Er Om U Te Helpen!

Aarzel niet om contact op te nemen als u last heeft van:

  • Ernstige pijn of bloeding
  • Tandbreuk
  • Uitgevallen vulling of kroon
  • Zwelling van de kaak met of zonder koorts

Parkweg 81a

6717HM Ede

Telefoonnummer

0318-636936

Afpraak maken?

info@tandheelkundehoek.nl

AFSPRAAK MAKEN