Kwaliteitsborging in onze praktijk: samenwerking met DentalRules

Om uw ervaring als patiënt in onze praktijk te verbeteren, werken we samen met DentalRules….

Om uw ervaring als patiënt in onze praktijk te verbeteren, werken we samen met DentalRules. Dit bedrijf ondersteunt tandartspraktijken bij administratieve taken en brengt alle bedrijfsprocessen in één allesomvattend systeem samen. Hierdoor wordt meer rust gecreëerd in de praktijk, kunnen we efficiënter werken en kunnen we ons geheel richten op kwalitatief goede zorg. Voor u betekent dit:

  • Constante verbetering. In DentalRules kunnen we overzichtelijk monitoren of we onze kwaliteitsdoelstellingen behalen. Dit biedt de mogelijkheid om structureel en geordend onze praktijk te verbeteren.
  • Focus op patiënttevredenheid. DentalRules biedt de mogelijkheid om eenvoudig de patiënttevredenheid te meten, wat betekent dat we uw tevredenheid over onze medewerkers en zorg beter kunnen bewaken en we verbeterpunten makkelijker kunnen doorvoeren.
  • Duidelijkheid. Onze medewerkers voeren alle taken in DentalRules in, hebben alle informatie direct paraat en werken allen op dezelfde wijze.
  • Zorg volgens de laatste wet- en regelgeving. U bent er zeker van dat we altijd op de hoogte zijn van de meest recente ontwikkelingen en dat we werken volgens de eisen.
  • Extra controle op gevaarlijke stoffen. In DentalRules worden de ingrediënten van elke gevaarlijke stof weergegeven, waardoor we snel kunnen zien of de stof een ingrediënt bevat waarvoor u allergisch bent.

Kortom, DentalRules ondersteunt ons met het organiseren en monitoren van alle processen in de praktijk, waardoor u er zeker van kunt zijn dat we altijd voldoen aan kwaliteitsstandaarden.

Meer informatie over DentalRules? Ga naar: https://www.dentalrules.nl